Ingyenes Játékok

Az ingyenes játékok és az online játékokat gyűjtő blog oldal. Ezen a blogon folyamatosan gyűjtjük össze a legjobb ingyenesen játszható online és flash játékokat, olyan ingyen játékokat amelyeket nem kell letölteni, hiszen ezekkel azonnal online módon játszhatsz. Csak működő játékokat gyűjtünk többféle oldalról angol és magyar nyelvűről egyaránt de mindegyikhez segítséget adunk itt a blogon....

Ingyen Játékok Címkék

alekosz (1) alekosz játékok (1) attack (1) autós játék (4) autós játékok (7) autós ügyességi játékok (4) autóversenyzős játékok (4) barbie játékok (2) böngészős játékok (1) bubbels 3 (1) bubbles shooter (1) buboréklövő játékok (1) busz játékok (1) cat (1) cicás játékok (1) cserélgetős játékok (1) egyszarvú (1) éttermes játékok (1) farmos játékok (3) fejlesztős játékok (4) fejtörő játékok (1) felnőtt játékok (1) flappy bird (2) flash játékok (24) gazdálkodós játékok (3) gyerekjátékok (1) gyerek játékok (2) harcolós játékok (1) hídépítős játékok (1) ingyen (6) ingyenes autóversenyzős játékok (2) ingyenes játékok (10) ingyenes póker (1) ingyen játékok (34) iq játékok (1) játék (6) játékok (37) játékok felnőtteknek (1) kaki (1) kalandjátékok (4) kártyás játékok (2) kattintgatós játékok (2) kirakós játékok (1) kiszolgálós játékok (1) kockás játékok (1) kozmetika (1) kvíz játékok (1) lányos játékok (3) (1) logikai játékok (14) lovas játékok (1) lövöldözős játékok (1) macis játékok (1) macskás játékok (1) madár (1) madaras játékok (1) mahjong (2) mahjong játékok (3) máriós játékok (2) marokko játékok (1) mászkálós játékok (5) mem (1) meme (1) menekülős játékok (2) mezoterápia (1) mikrodermabrázió (1) morbid játékok (1) nyan (1) online (2) online játékok (31) orbán (1) orbán viktor (1) palacsintázó (1) passziánsz (1) piás játékok (1) point and click (2) póker (1) puzzle játékok (1) real time stratégia (1) reptetős játékok (1) részeges játékok (2) robot (1) robot unicorn attack (2) simpson játékok (1) sms (1) sport játékok (1) stratégiai játékok (2) szállítós játékok (2) szar (1) szemétparaszt játékok (5) szépségszalon (1) szerencsejátékok (2) szerepjáték (1) szörnyes játékok (1) táblás játékok (1) tárgykeresős játékok (2) traktoros játékok (2) trollface (1) ügyességi játékok (23) unicorn (1) unikornis (1) való világ (2) való világ 4 (1) való világ játékok (1) vendéglátós játékok (1) versenyzős játékok (3) vezetős játékok (1) vicces játékok (15) viking (1) vikingek (1) vv (1) wc játékok (1) zombie játékok (1) zombis játékok (1) zuhatag játékok (1) ingyenes játékok

Hirdetés

További ingyenes játékok:

Lovas játékok

Friss topikok

ingyenes játékok stat

3D busz játék

2014.02.14. 21:59 ingyenes-jatekok

3D busz játékok

Egy igazán igényes három dimenziós online játék, amelyben szépen megrajzolt környezetben lehet elvezetni az általad választott buszt, meg kell állnod a megállókban, felszedni és elvinni az utasokat és leparkolni a megfelelő helyeken. De csak úgy grasszálhatsz is a városban ezzel a remek busszal.

3D-buszos-jatekok.png
Címkék: ingyen játékok autós játékok flash játékok autós ügyességi játékok vezetős játékok busz játékok

Flappy Orbán

2014.02.14. 21:18 ingyenes-jatekok

Flappy Viktor

Egy végre jól sikerült és magyar vonatkozású Flappy Bird klón, amelyben nem mást, mind közkedvelt Miniszterelnökünket Orbán Viktort kell elvezetnünk Moszkvába, hogy ott aláírja Paks2-öt a nemes orosz elnök Putyin társaságában...

flappy-orban-viktor.png
Címkék: orbán orbán viktor flash játékok vicces játékok szemétparaszt játékok flappy bird

Flappy Bird flash

2014.02.10. 20:52 ingyenes-jatekok

Flappy Bird játék

Bár a programot készítő srác leszedette a Flappy Bird alkalmazást, mind a Google Play áruházból, mind pedig az Apple boltjából, akik eddig letöltötték a játékot most is szabadon játszhatnak vele. De ne keseredjen el az sem, aki elmulasztotta, hiszen a játék több online verziója továbbra is elérhető flashban vagy egyéb programnyelven megírva csak az alábbi képre kell kattintani és máris lehet vele játszani:

flappy-bird-online.pngMiért ez a nagy felhajtás a játék körül? Talán ennyire jó? Ennyire egyedi vagy vicces a grafika vagy a játékmenet?


Nem!
Címkék: madár ingyen játékok ügyességi játékok ingyenes játékok szemétparaszt játékok flappy bird

Japan Mahjong

2013.04.26. 09:33 ingyenes-jatekok

Discover Japan

Japán és Kína sosem volt egy a zászló, két jó barát, sőt történelmi előzményeik alapján sokszor kerültek egymással konfliktusba és a legtöbb esetben mérethez képest Kína békésen nézte az agresszor japán támadásokat a lakosai ellen. Ez a kínai eredetű táblás játék ha békét és a boldogságot nem is hozza el a két ország között, de remek kikapcsolódást nyújt mind a madzsong játékok, mind pedig a Japánt szerető közönség számára.

japan_mahjong.png
Címkék: mahjong táblás játékok logikai játékok mahjong játékok

Birodalomépítős játék

2013.04.25. 03:32 ingyenes-jatekok

Goodgame Empire

Aki kedveli a stratégiai játékokat, annak az Age of Empires vagy egy még inkább klasszikus játék a Civilization jut elsőre az eszébe. Nos a Goodgame Empire inkább a real-time stratégák szívét fogja elnyerni, mert ez inkább hasonlít az Age of Empiresre mint Sid Meier Mester életművére a körökre osztott stratégia legjobbjára a Civ.-re. A feladat itt is az, hogy gyűjts különféle erőforrásokat, építsd fel és védd meg a birodalmad és persze hódíts el területeket mástól. Annyiban azonban különbözik a fenn felsorolt játékoktól ,hogy itt valós, valódi ellenfelek ellen játszhatsz nem pedig a számítógép és a szoftver mesterséges intelligenciája ellen kell felvenned a harcot. Stratégáknak kötelező darab a Goodgame Empire!

goodgameempirejatekok.png
Címkék: online játékok böngészős játékok stratégiai játékok harcolós játékok fejlesztős játékok

Három pandamaci

2013.04.09. 09:07 ingyenes-jatekok

3 Pandas 2

Egyszerre három pandamacinak kell segítened, hogy haza tudjanak jutni, mindegyik maci más-más tulajdonságokkal bír ezt viszont igen jól ki tudod használni a játék során ha elég ügyes vagy. Jah! és ez már a második rész ;)

3pandas2.jpg
Címkék: játék online játékok gyerekjátékok logikai játékok kalandjátékok macis játékok fejtörő játékok

Mario GOKart

2013.04.07. 08:01 ingyenes-jatekok

MarioKart

Ha kibírod várni, míg eltűnik a reklám (15 mp) és betölt a játék, további 15 másodperc (bocsánat érte). Akkor egy nagyon jó versenyzős játékba botlasz bele, amely a figuráktól eltekintve rendkívül hasonlatos a Mario Kartra, mind a játék menet nagyszerű, mind pedig a figurák jól megrajzoltak. Egyszóval egy igen élvezetes 3D versenyzős játékra lelsz, ahol mini versenykocsikkal, gokartokkal és persze különböző kiegészítő nehezítésekkel tudod megnyerni az egyes pályaversenyeket.

mario_kart.jpg
Címkék: online játékok autós játék autós játékok máriós játékok versenyzős játékok autóversenyzős játékok

Elektromos fiú

2013.04.06. 07:49 ingyenes-jatekok

Electric Boy

Az elektromos energiával feltöltött fiú harcba száll a Tüzek lordja által vezetett gonosz erők a ellen, akik meg akarják fosztani a várost az elektromos áramtól, mi lenne világítás, tv, rádió és számítógép, internet nélkül a településen? Ha elég ügyes vagy a játékban, akkor ezt senki sem fogja megtudni. Kattints különböző tárgyakra és ezek közül szerezz is meg néhányat, amelyekre az utad során szükséged lehet.

electric_boy.jpg
Címkék: point and click ingyenes játékok kattintgatós játékok tárgykeresős játékok kalandjátékok

Én kicsi tanyám

2013.04.05. 07:29 ingyenes-jatekok

Én kicsi tanyám

Egy újabb remek ingyenes böngészőben játszható farmos játékot szeretnénk bemutatni a blog látogatóinak és ez nem más, mint az én kicsi tanyám. Amelyben a feladatod egy jól prosperáló online gazdaság elvezetése, annak minden szépségével,gondjával és bajával együtt. Reméljük elsősorban a játék szépsége ragad meg, hiszen vannak benne mókás állatok, számos fejlesztési lehetőség és sok-sok izgalmas cserelehetőség a világ immáron milliós játékközönsége közül szinte bárkivel. Fedezd fel a farmos játékok világának egyik újabb de annál reményteljesebb tagját, farmépítésre fel!

az_en_kicsi_tanyam_farmjatek.jpg
Címkék: játék játékok farmos játékok ingyenes játékok gazdálkodós játékok

Valdis a viking kalandjáték

2013.04.04. 02:27 ingyenes-jatekok

Valdis The Viking

A morcos kissé barbár kinézetű vikingünk egyik családi ereklyéjét egy viking kürtöt elloptak a gaz rómaiak, Valdis a viking örökös útnak indul, hogy visszaszerezze az ősi kegytárgyat, segíts neki és kattints mindig a megfelelő helyekre.

valdis_a_viking.jpg
Címkék: viking point and click vikingek vicces játékok tárgykeresős játékok kalandjátékok

Traktoros zombis játék

2012.05.01. 08:38 ingyenes-jatekok

Zombie Tractor

Száguldj végig az általad választott traktorral és üsd el közben a zombikat, legyél gyors és szerezz minél több pontot. Kicsit morbid de annál inkább élvezetes játék ;)

Zombie Tractor
Címkék: ügyességi játékok autós játék autós játékok autós ügyességi játékok autóversenyzős játékok traktoros játékok zombis játékok

Barbie snowboardos játék

2012.04.30. 07:33 ingyenes-jatekok

Barbie Halfpipe Pixie

Lányos játék még nem nagyon volt a blogon, most kivételt teszünk mégpedig egy snowboardos Barbie játék erejéig, ahol minél több pontszámot kell elérned az ugrás magasságával és a levegőben bemutatott trükkök által.

Barbie Halfpipe Pixie
Címkék: játékok ügyességi játékok lányos játékok barbie játékok sport játékok

Fancy Pants Adventures

2012.04.29. 08:27 ingyenes-jatekok

Fancy Pants Adventures 3

Mászkálj, ugorj, juss túl az akadályokon a ruganyos mozgású kis emberkével és szedd össze a bónuszokat, csillagokat a pluszokért. Az egyik legjobban megcsinált mászkálós játék, mind a kis emberke, mind pedig a játék menete miatt. Szóval a mászkálós játékok kedvelőinek ez egy kötelező darab.

Fancy Pants Adventures 3
Címkék: online játékok ügyességi játékok ingyenes játékok flash játékok mászkálós játékok menekülős játékok kalandjátékok

Szállítós játék

2012.04.28. 09:20 ingyenes-jatekok

Market Truck 2

Egy igencsak népszerű ingyenes online szállítós játék a Market Truck második része, amelyben ezúttal már egy komoly traktorral tudjuk leszállítani a kijelölt helyekre a terményeket, árukat.

Market Truck 2
Címkék: játékok online játékok ügyességi játékok autós játék autós játékok autós ügyességi játékok szállítós játékok

Mókás farmos játék

2012.04.27. 20:16 ingyenes-jatekok

Farmerama

Magát a legviccesebb farmos játéknak hirdető Farmerama, valóban kellemes kikapcsolódást nyújt a farmos fejlesztős játékok szerelmeseinek. Érdemes kipróbálni, de csak azoknak, akik képesek időben abbahagyni a játékot, mert bizony igencsak addiktív ;)

Farmerama
Címkék: játékok online játékok ingyen játékok farmos játékok flash játékok gazdálkodós játékok fejlesztős játékok

Lézervágó

2012.04.26. 02:31 ingyenes-jatekok

Vágj különböző formákat ebben az ügyességi játékban:

Lazer Cutter

Lazer CutterCímkék: játékok ügyességi játékok ingyenes játékok

Legyen Ön is Milliomos online játék

2012.03.23. 09:55 ingyenes-jatekok

Ha kedveled a TV-s kvízjátékokat akkor a Legyen Ön is milliomos játék biztosan nem maradt ki. A műsort vezette már Vágó István, Fábry Sándor és Friderikusz Sándor is. Népszerűsége változó volt, de máig sokan rajonganak ezért a játékért. Most kipróbálhatod magad online is:

Legyen Ön is Milliomos

Legyen Ön is Milliomos
Címkék: játékok online játékok ingyen játékok logikai játékok flash játékok kvíz játékok iq játékok

Vezesd el a palacsintázót!

2012.03.22. 09:46 ingyenes-jatekok

Egyszerű kiszolgálós játék, amelyben egy palacsintázó büfét kell elvezetned és kiszolgálni a vendégek minden igényét:

Papas Pancake

Papas Pancake
Címkék: játékok online játékok ingyen játékok palacsintázó ügyességi játékok flash játékok vicces játékok éttermes játékok kiszolgálós játékok vendéglátós játékok

WC reptetős játék

2012.03.21. 19:39 ingyenes-jatekok

Hajítsd el a retyót olyan messzire amennyire csak tudod ebben a vicces reptetős játékban:

Rocket Toilet 2


Rocket Toilet 2
Címkék: ingyen játékok online játékok ingyen játékok flash játékok vicces játékok reptetős játékok wc játékok

Játékok Mémeknek

2011.05.17. 09:50 ingyenes-jatekok

Reimagine

Te mennyire vagy meme, mém? Trollface, Nyan Cat mond valamit? Ha nem akkor is feltétlen próbáld ki ezt a beteg játékot, amelyben feltűnik egy trollface, maga Nyan Cat és még Lady Gagával is találkozhatsz ;)

Reimagine
Címkék: cat játékok meme ingyen játékok mem nyan flash játékok trollface vicces játékok mászkálós játékok

Szerelem a legfőlsőbb szinteken

2011.05.16. 20:28 ingyenes-jatekok

Alekosz sosetosz

Alighogy elindul Alekosz új műsora a szerelem a legfelsőbb szinteken máris elkészült egy ezzel kapcsolatos játék, amelyben az Alekosz Show főszereplője próbálja a csajok szívét (vagy talán másik testrészét) elkapni, persze szokás szerint a görög csődör kissé spicces állapotban van így nincs könnyű dolga: segíts a görög félistennek elkapni a csajokat: tartsd egyensúlyban Alekoszt az egér segítségével:
Címkék: játékok való világ ingyenes játékok vicces játékok alekosz részeges játékok piás játékok alekosz játékok való világ játékok

Csaló Világ Játék

2011.04.22. 19:45 ingyenes-jatekok

Csaló Világ Játék

A játék készítője szerint ezt az egyszerű ügyességi flash játékot az ihlette, hogy a Való Világ egyes sms szavazásai alatt olyan váratlan mértékű fordulatok következtek be, amely reálisan valószínűtlen. Talán manipulálták a szavazatokat? Talán csaltak? Mindenesetre ez a játék a csalás egy lehetséges formáját mutatja be:

Csaló Világ Játék
Címkék: sms játékok való világ online játékok ingyen játékok vv ügyességi játékok ingyenes játékok vicces játékok való világ 4

Lövöldözős Játék

2011.04.22. 19:36 ingyenes-jatekok

More Mindless Violence

Kissé morbid és nagyon véres de mégis vicces lövöldözős játék a More Mindless Violence. A játékban pedig csak annyi a feladatod, hogy lődd ki a zöld lényeket:

More Mindless Violence
Címkék: játékok online játékok ügyességi játékok vicces játékok morbid játékok lövöldözős játékok szörnyes játékok

Dühös Maradak

2011.03.26. 13:30 ingyenes-jatekok

Angry Birds

Hát szerintem a címben szereplő fordítást még nem sokan használták az Angry Birds-ra, amely először 2009 december 10-én meg is jelenet az App Store-ban. A karácsonyi időszakban lassan kezdett növekedni az Angry Birds népszerűsége. Elsőként februárban lett top alkalmazás a brit iPhone-felhasználók körében, majd az angolszász piacon tovaterjedve tavaszra már az amerikai iphone-osokat is sikerült elcsábítania az appnak. A játék első, ingyenes verzióját 11 millióan töltötték le iPhone-jukra.Íme megérkezett az első ingyenes flash változat is:

Angry Birds
Címkék: online játékok ingyen játékok ügyességi játékok flash játékok vicces játékok madaras játékok

Csapd fejbe a macskát ;)

2011.03.12. 23:52 ingyenes-jatekok

Push the Cat


Kissé beteglelkületű játék, amelyhez ügyesség és némi logika is kell. Egymás után kell levenned a pályáról a különböző elemeket úgy, hogy a végén a mozgó gömb fejbe csapja a macskát:

Push the Cat
Címkék: játékok online játékok ügyességi játékok flash játékok vicces játékok macskás játékok cicás játékok